JOBBA HOS OSS

Hos oss på Olsson & Co lever vi för samarbetet med våra kunder.

Olsson & Co behöver kompetenta, energiska, glada och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller vår höga kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

I listan intill ser du vilka tjänster som finns tillgängliga just nu. Om inget passar in på just dig är du välkommen med en spontanansökan till tomas@olssonoco.se.

Vi är alltid intresserande av att lära känna människor som vill ha roligt på jobbet och som skapar och ger Energi, Engagemang och Glädje!

Projektledare / innesäljare – Stockholm

Nu behöver vi förstärka gänget med ytterligare en projektledare
till vårt kontor i Stockholm. Är det du?

Om tjänsten
Arbetet innebär allt från att lägga tidsplaner, offerera, hantera order till att bevaka leveranser inom alla våra produktgrupper. Att arbeta som projektledare hos oss innebär stort kundfokus och att vårda kundrelationer med hög servicenivå.

Om dig
Att skapa nya kontakter och relationer är helt rätt för dig. Du är en person som ser styrkan i att jobba i team men du driver självständigt ditt eget arbete med ett stort egenansvar. Vi arbetar med högt tempo och med flera projekt rullande parallellt
vilket sporrar dig. Har du erfarenhet av branschen eller liknade jobb så blir vi extra glada när du skickar in din ansökan.

Men mest av allt skall du ha Energi, Engagemang och Glädje med dig i bagaget, för det älskar vi på Olsson & Co!

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Tveka inte utan skicka in din ansökan idag till Jan Ove Rivelsrud på jo@olssonoco.se. Vi vill dock ha din ansökan senast den 15 juli 2018.

Vill du ha mer information om jobbet så hör av dig, du når Jan Ove via mail eller på 0708-67 62 98.

Erfaren ekonom – Mölndal

Nu behöver vi förstärka gänget med en erfaren ekonom till vårt kontor i Mölndal. Är det du?

Om tjänsten
Tjänsten är i grunden sedvanligt ekonomiarbete i ett svenskt och ett norskt bolag samt löner för det svenska bolaget och administrativa kontorsuppgifter.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara:

» Fakturahantering, kund- och leverantörsreskontra
» Redovisning, löpande bokföring och avstämningar
» Lagerredovisning
» Löneadministration, med bl a pensionsrapportering, företagsbilar, reseräkningar
» Hantera moms och skatter
» Kvartalsrapportering och årsbokslutsarbete

Olsson & Co befinner sig i en digitaliseringsfas, vilket innebär att du också kommer att vara involverad i vårt förbättrings- och utvecklingsarbete inom dina kompetenser samt de delar som berör vårt affärssystem.

Om dig
Vi söker dig som har studerat ekonomi alternativt har motsvarande arbetslivserfarenheter. Du har några års erfarenhet av att arbeta i en bred ekonomifunktion och om du dessutom har erfarenheter från profilbranschen så kommer du att ha goda förutsättningar att axla rollen. Vi ser gärna att du är van vid lagerredovisning, rapporter, Excel m.m. och har du kunskap inom Visma Admin och Visma Lön så är detta meriterande. Svenska språket hanterar du obehindrat i tal såväl som skrift. Hos oss på Olsson & Co drivs vi av våra ledord Energi, Engagemang och Glädje. Därför kommer vi att värdesätta om du har ett eget engagemang för att få saker och ting uträttade på bästa sätt och inte bara som det tidigare gjorts. Ordning och reda med koll på läget följer av tjänsten samtidigt som du behöver vara diplomatisk och kommunikativ på alla nivåer. Självklart är du serviceminded, har en positiv inställning och är en person som sprider arbetsglädje kring dig.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Tveka inte utan skicka in din ansökan idag till Johanna Oddestad på johanna.o@olssonoco.se. Vi vill dock ha din ansökan senast den 15 juli 2018.

Vill du ha mer information om jobbet så hör av dig, du når Johanna via mail eller på 031-749 58 02.