Kundcase

nch-logo

Quality Hotel – Sommargåvor till barn


Uppdrag

Vi fick i uppdrag att ta fram produkter samt trycksaker till Quality Hotels sommarkoncept ”Sommarnätter” med inriktning på barnfamiljer.

Våra produkter och trycksaker skulle få barnfamiljerna att känna sig extra välkomna på samtliga hotell runt omkring i Norden. Miljötänk och med fokus på hållbarhet var en av de viktigaste punkterna vi jobbade med.

Mål

Vara barnfamiljernas självklara val i Norden när de ska ut och resa.

Resultat

Vi tog bland annat fram en skattkista i kartong, metallmynt i guldfärg och en skattkarta. Allt för att göra barnens incheckning till en speciell upplevelse så att de skulle känna sig extra uppmärksammade. Skattkartan visade vägen till glassmaskinen och guldmyntet byttes mot en helt egen mjukglass.

Kampanjen var extremt lyckad vilket innebär att den kommer att fortsätta under resten av året men i mindre skala.

resia-logo

Resia – Strandväska i gåva till resenärer


Uppdrag

Resia ville sprida och kommunicera sitt varumärke genom en användbar produkt som skulle kunna användas på resor men även i vardagen.

Mål

Att genom en låg kostnad per enhet skapa en produkt som svarar mot Resias önskemål. Produkten skulle synas bra och därför var storleken av betydelse för att skapa den impact som önskades.

Resultat

En stor volym av Resias strandkasse tillverkades. Dess popularitet hos mottagarna blev enorm! Den efterfrågades av både nya och gamla kunder men även av en bred allmänhet som någon gång sett den bildsköna strandväskan. Det har gjort att strandväskan utgör basen i Resias mix av produktmedia och är en återkommande produkt. Designen ändras men den grundläggande produktidén är densamma.