Energi. Engagemang. Glädje.

Vårt löfte till kunden.

Om Olsson & Co

Om Olsson & Co

2007 grundades Olsson & Co och därmed också en ny bransch. Tack vare vår samlade erfarenhet och kunskap om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder kan vi erbjuda våra kunder en och samma leverantör, trots att vi verkar inom flera olika områden.

INGENTING PÅ OLSSON & CO GÖRS AV SLENTRIAN

Ofta ställer vi motfrågor för att försäkra oss om att vi hjälper dig på bästa sätt. Att vi ger dig det du verkligen behöver. Vi vill vara bäst på det vi gör. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Du kan känna dig lugn från början till slut, så fort du gjort din beställning tar vi hand om resten och ser till att dina produkter levereras dit de ska. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.

När vi grundade Olsson & Co hade vi en viktig målsättning, att ha roligt på jobbet. Och det har vi, varje dag. Det är något som lätt smittar av sig på våra kunder. Som kund kommer du också känna av vårt stora engagemang och höga servicekänsla. Vi ger oss helt enkelt inte förrän vi löst uppdraget och du är nöjd. Det tycker vi är roligt!

2007
14 augusti 2007 startade Olsson & Co. Med en tanke om att bli en heltäckande leverantör av varumärkesbärande produkter. Visionen att ha kul på jobbet var den största drivkraften.
2009
Stark tillväxt första åren gör att vi i september 2009 redan är 9 personer på företaget. Kontoret i Stockholm öppnar i januari detta år.
2012
Första gången vi når målet att bli DI Gasell. En utmärkelse som för oss står för sund tillväxt med bra kriterier. En stolt dag för oss alla på Olsson & Co.
2014
Första gången vi når över 60 miljoner i omsättning på ett år.

Hållbarhet & miljö

Att arbeta aktivt med miljöfrågor är viktigt för oss på Olsson & Co. Likaså att ta vårt sociala ansvar – internt såväl som externt.

Kontakta oss för mer information!

Läs mer!

Guest + Satisfy = Guestify

I januari 2016 fick vi möjlighet att vara med och starta ett bolag som arbetar mot turist- och hotellindustrin i Sverige. Guestify är en kvalitetsleverantör av speciellt utvalda hotellprodukter. Tillsammans med rådgivning och specialtjänster inom varumärkesprofilering, lager och logistik hjälper vi hotell- och turistnäringen att skapa bättre upplevelser för gäster över hela Norden.

Välkomna in på vårt systerföretags hemsida!

Läs mer om Guestify här!