PROFILKLÄDER

På samma sätt som produktmedia representerar din organisations värderingar gör även kläderna det. Företagsprofilering genom kläder är ett mycket effektivt sätt att profilera sig på. En jacka t ex exponerar ert varumärke i genomsnitt 3500 gånger under sin livstid. En tröja 2000 gånger. Det lönar sig med andra ord att tänka kvalitet och design när man väljer profilkläder. Ett profilplagg som verkligen används blir otroligt mer kostnadseffektivt än ett plagg som medarbetaren inte vill ta på sig och hänger i garderoben. Ibland är en tröja med tryck lämplig, i andra sammanhang är en vit skjorta med en diskret brodyr ett bättre val. Vi hjälper er att välja just de profilkläder som passar bäst för er företagsprofilering!

Kontakta oss!

Det finns i dagsläget många olika märkmetoder för att förmedla företagets budskap och logotyp på profilkläder. Brodyr, screentryck och transfertryck tillhör de mest förekommande.

Kläder med brodyr

Fördelen med brodyr på profilkläder är att metoden har en längre hållbarhet, både vad gäller färg och kontur och är mer stryktålig än de flesta andra metoder. Syftet med att brodera ett plagg är att brodyren inte bara skall profilera ett varumärke utan också förhöja känslan hos de personer som kommer i kontakt med varumärket.

Screentryck

Screentryck är en metod för textiltryck där man trycker färgen direkt på ett plagg.
Även kallat direkttryck. Resultatet är av högsta kvalitet och det är den tryckmetod som har längst hållbarhet. Direkttryck går att använda på de flesta sorters textil men det är att rekommendera på t-shirt, piké och sweatshirts.

Transfertryck

Transfertryck passar bra för textiltryck där man trycker färgen på en bärare.
Bäraren med trycket kan sedan appliceras på de flesta typer av material och behålla rätt färgåtergivning i motivet. Vi rekommenderar transfertryck på arbetsbyxor, jackor, funktionskläder samt kläder som har mycket stretch. Transfern pressas direkt, eller vid behov, fast på plagget med en transferpress. Alla plagg är unika och kräver olika temperaturer, tid samt tryck för att få transfern att fastna på plaggen.

Oavsett vilka behov du har hittar vi en lösning som ligger i linje med din övriga kommunikation och förstärker dina medarbetares budskap i det personliga mötet med kunder och omvärld.