GRAFISK DESIGN

IN YOUR HOUSE är vår kreativa avdelning där vi kan hjälpa dig hela vägen från idé och grafisk produktion till färdig produkt. Man kan säga att vi agerar som en extern inhousebyrå åt ert företag. Hur ser er situation ut? Ni kanske precis startat upp och vill ha hjälp från början med grafisk formgivning, exempelvis logotyp och grafiskt manér. Eller så har ni redan en logotyp och grafisk manual, men saknar en egen extern inhousebyrå och behöver därför ha en partner även för grafisk produktion och tryckfärdigt original. Vår tjänst som extern inhousebyrå är dynamisk och formbar för just era behov. Våra kreatörer har alla olika erfarenheter och utbildningar vilket ger oss ett gott självförtroende att kunna skapa snygg och hållbar grafisk design.

Experter på grafisk produktion
Vår styrka ligger i en bred kunskap från grafisk formgivning till grafisk produktion. Vi vet från början vad som blir bra i tryck, på produktmedia eller på profilkläder. Utifrån det skapar vi som extern inhousebyrå ett tryckfärdigt original som fungerar i flera sammanhang och samtidigt håller en kreativ höjd. Ju tidigare vi får komma in i processen, desto snabbare kan vi tillsammans nå ert mål. Och spara värdefull tid.

Tryckfärdigt original
När man ska ta fram en trycksak gäller det att använda sig av den teknik som passar bäst med tanke på förutsättningarna. Det som huvudsakligen påverkar valet av tryckteknik är tid, upplaga, format, omfång (antal sidor), kvalitetskrav och vilket material man ska trycka på. Med vår samlade kompetens och långa erfarenhet av grafisk produktion hjälper vi dig med tryckfärdigt original, pappersval och den tryckteknik som passar bäst för just ditt behov.Oavsett vilka behov du har hittar vi en lösning som ligger i linje med din övriga kommunikation och förstärker dina medarbetares budskap i det personliga mötet med kunder och omvärld.

Kontakta oss!