JOBBA HOS OSS

Hos oss på Olsson & Co lever vi för samarbetet med våra kunder.

Olsson & Co behöver kompetenta, energiska, glada och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller vår höga kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

I listan intill ser du vilka tjänster som finns tillgängliga just nu. Om inget passar in på just dig är du välkommen med en spontanansökan till tomas@olssonoco.se.

Vi är alltid intresserade av att lära känna människor som vill ha roligt på jobbet och som skapar och ger Energi, Engagemang och Glädje!

EKONOMIASSISTENT

NU SÖKER VI EN EKONOMIASSISTENT TILL OLSSON & CO
Olsson & Co hjälper till med att effektivt synliggöra våra kunders varumärke. Vårt koncept innebär att ta ett helhetsgrepp om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder. Vi har mångårig erfarenhet av tryck & profilering och genom oss får våra kunder tillgång till marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör. Nu behöver vi förstärka gänget i Mölndal med en ekonomiassistent. Är det du?

OM TJÄNSTEN
Nu har du chansen att arbeta på ett bolag med ett härligt gäng och högt i tak. Du kommer bli en del av ett tight team på ekonomiavdelningen, där dina främsta arbetsuppgifter är orderhantering och kund- och leverantörsreskontran för vårt svenska och norska bolag. Du erbjuds en bred roll, där vanliga arbetsuppgifter är ordermottagning, ankommande leverantörsfakturor, fakturering, inbetalningar, påminnelsehantering, behjälplig vid månads- och årsbokslut samt andra administrativa kontorsuppgifter. Tjänsten innebär daglig kontakt med både kollegor, kunder och leverantörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

OM DIG
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller som har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenheter. Som person är du noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Olsson & Co befinner sig i en digitaliseringsfas, vilket innebär att du också kommer att vara involverad i vårt förbättrings- och utvecklingsarbete inom dina kompetenser.

Vi ser gärna att du är van vid Excel. Har du erfarenhet av att jobba i ett större ekonomi-/affärssystem är det meriterande. Svenska språket hanterar du obehindrat i tal såväl som skrift.

Hos oss på Olsson & Co drivs vi av våra ledord Energi, Engagemang och Glädje. Därför kommer vi att värdesätta om du har ett eget engagemang för att få saker och ting uträttade på bästa sätt och inte bara som det tidigare gjorts. Självklart är du serviceminded, har en positiv inställning och är en person som sprider arbetsglädje kring dig.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Tveka inte utan skicka in din ansökan idag till Tomas Olsson på tomas@olssonoco.se. Vi vill dock ha din ansökan senast den 21 oktober 2019. Vill du ha mer information om jobbet så hör av dig, du når Tomas via mail eller på 031-749 58 10. Du finner också information om oss här på hemsidan.