MÄSSMATERIAL

Syns du inte, finns du inte.
Sätt ditt budskap och din logotyp på en vepa, roll up, banderoll eller varför inte på en beachflagga. Ska du ha en kundaktivitet, ställa ut på mässa, sponsra ett event eller för första gången berätta att ni finns? Vi har det mesta inom mässmaterial!

Mässtillbehör
Från det mindre eventet med en ”pop up vägg” och en mässdisk till den lite större mässan där en ljusvägg eller kanske flera ljuslådor passar bättre. Oavsett var och hur du vill synas vägleder vi dig inom olika event- och mässtillbehör. Vi har även mässmaterial när du ska vara utomhus! Ett profilerat tält ger bra exponering t ex vid utomhusevent och aktiviteter och skyddar mot solens UV-strålar, vind och regn. Tälten är dessutom lätta att sätta upp och ta ned samt att transportera. Vi vet vikten av att synas på rätt sätt och på rätt ställen. Vi känner också väl till vilka fallgropar som finns och fördelar och nackdelar med olika material. Kort och gott - vi har det mesta inom mässmaterial!

Kontakta oss!

Tillsammans tar vi fram det som är bäst för dig. Olsson & Co gör det enkelt att beställa mässmaterial till din mässa eller ditt event.