OM OLSSON & CO

INGENTING PÅ OLSSON & CO GÖRS AV SLENTRIAN

2007 grundades Olsson & Co och därmed också en ny bransch. Tack vare vår samlade erfarenhet och kunskap om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder kan vi erbjuda våra kunder en och samma leverantör, trots att vi verkar inom flera olika områden.

Ofta ställer vi motfrågor för att försäkra oss om att vi hjälper dig på bästa sätt. Att vi ger dig det du verkligen behöver. Vi vill vara bäst på det vi gör. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Du kan känna dig lugn från början till slut, så fort du gjort din beställning tar vi hand om resten och ser till att dina produkter levereras dit de ska. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.

När vi grundade Olsson & Co hade vi en viktig målsättning, att ha roligt på jobbet. Och det har vi, varje dag. Det är något som lätt smittar av sig på våra kunder. Som kund kommer du också känna av vårt stora engagemang och höga servicekänsla. Vi ger oss helt enkelt inte förrän vi löst uppdraget och du är nöjd. Det tycker vi är roligt!

VI SLÅR OSS INTE FÖR BRÖSTET

Vi vill förtjäna vår uppmärksamhet och position. Det är inte vår stil att skryta, vara dryga eller att jobba med vassa armbågar. Det är inte så vi kommer framåt. Vi tror att man kommer längre med ödmjukhet och ett ärligt leende. Och att hela tiden vilja bli bäst på det vi gör. Till och med bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi försöker helt enkelt leva efter devisen Energi, Engagemang och Glädje - med ärlighet och respekt.

Kontakta oss för mer information!