Profilprodukter

Ett av de absolut mest effektiva sätten att exponera sitt varumärke på är med hjälp av profilprodukter. Pennor, powerbanks, tygkassar, paraplyer och vattenflaskor är exempel på profilprodukter som är utmärkta att ge bort på event och andra tillställningar, för att på ett roligare sätt sprida ert varumärke.

Att få en profilprodukt som är genomtänkt och kostnadsfri skapar ofta en känslomässig reaktion hos mottagaren, vilket i sin tur kan leda till vidare spridning av din verksamhet. En viktig del i processen är att endast använda sig av profilprodukter som överensstämmer med företagets värderingar.

Användandet av profilprodukter stärker inte bara samhörigheten inom företaget, utan skapar även en trygghet för slutkunden och konsumenten, då er verksamhet ger ett professionellt och enhetligt intryck. Detta är ett mål som vi på Olsson & Co ständigt arbetar för.

Med hänsyn till era önskemål kommer vi gärna med förslag och inspiration på vilken typ av profilprodukter som skulle kunna passa för just er verksamhet och era värderingar.

Kontakta oss!

Produktmedia – en mediekanal som slår igenom!

De mest populära profilprodukterna hos oss just nu är:

1. Anteckningsblock
2. Pennor
3. Godis
4. Powerbanks
5. Bomullskassar

Fyra anledningar till att du borde investera i profilprodukter:

• Give-aways stärker relationen mellan företag och kund
• Exponeringen av ditt varumärke sprider sig
• Relativt liten kostnad jämfört med andra typer av marknadsföring
• En fysisk produkt utmärker sig i dagens digitala värld

Ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre produktionsekonomi kan vi erbjuda. Hos oss på Olsson & Co är det enkelt att beställa produktmedia för er företagsprofilering.