TRYCKTJÄNSTER

Du kan känna dig trygg med vår kunskap och erfarenhet och vara säker på att få dina trycksaker levererade precis dit du vill ha dem. Hos oss på Olsson & Co är det enkelt att beställa trycksaker.

Vi äger inga egna tryckpressar eller maskiner. Det gör oss, till skillnad från många andra, helt oberoende när det kommer till trycktjänster. Inga fasta kostnader kommer någonsin att drabba dig när du vill beställa trycksaker av oss. Istället har vi samarbetsavtal med ett noga utvalt antal tryckerier som vi anlitar beroende på typen av uppdrag. När det gäller våra trycktjänster rekommenderar vi bara det tryckeri som är bäst lämpat för det du behöver hjälp med oavsett om det är visitkort, broschyrer, flyers eller t ex produktblad du vill beställa. Vi sätter alltid våra kunder först. Processen blir både kostnadseffektiv och tidsbesparande.
Vi gillar att prata med våra kunder. När en trycksak ska beställas så vill vi ge dig bästa resultat. Kanske du även behöver hjälp med kuvertering, och adressering av din trycksak? Det hjälper vi också gärna till med!

Lite kuriosa om broschyrer, foldrar och flyers följer nedan!

BROSCHYR
En broschyr är en trycksak bestående av åtta eller fler sidor som binds tillsammans genom ryggklammer eller limbindning.

FOLDER
En folder är ett blad som viks en eller flera gånger. Det mest vanliga är ett A4 som viks på mitten till en A5-folder, men det finns många olika format och vikningar så som dragspel eller altarskåp.

FLYER
En flyer är detsamma som ett flygblad, informationsblad. Flyers trycks snabbt och är lätta att distribuera. En flyer har ofta ett A5- eller A6-format. En perfekt kommunikationskanal när man vill nå ut fort och enkelt med sitt budskap till många.KLIMATNEUTRALA VISITKORT
Som ett led i vårt hållbarhetsarbete har vi tagit ett viktigt beslut att vi endast använder en klimatneutral produktion när vi trycker era visitkort samt att vi även klimatkompenserar för pappersframställningen. Detta gör att vi stolt kan leverera en klimatneutral trycksak.
Vill du klimatkompensera din trycksak? Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss!