Våra tjänster

TRYCKTJÄNSTER

Vi äger inga egna tryckpressar eller maskiner. Det gör oss, till skillnad från många andra, helt oberoende. Inga fasta kostnader kommer någonsin att drabba dig. Istället har vi samarbetsavtal med ett noga utvalt antal tryckerier, som vi anlitar beroende på typen av uppdrag. Vi rekommenderar bara det tryckeri som är bäst lämpat för det du behöver hjälp med. Vi sätter alltid våra kunder först. Processen blir både kostnadseffektiv och tidsbesparande.

Du kan känna dig trygg med vår kunskap och erfarenhet och vara säker på att få dina trycksaker levererade precis dit du vill ha dem. Hos oss på Olsson & Co är det enkelt att beställa trycksaker.

PRODUKTMEDIA

Förstärk och synliggör ditt varumärke med hjälp av produktmedia. Produktmedia är det samlande namnet på vad man förr kallade profilprodukter eller give aways. Visa vad ditt företag står för på ett nyskapande sätt. Det finns inga begränsningar, vi löser det mesta. Men tänk på att produkterna ska stämma överens med ditt varumärke och företagets värderingar. Produktmedia är som bäst när den är relevant och smart. Vi lyssnar på dina önskemål, inspirerar gärna och kommer med förslag. Sedan utformar och producerar vi produkterna efter dina önskemål.

Ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre produktionsekonomi kan vi erbjuda. Hos oss på Olsson & Co är det enkelt att beställa produktmedia.

PROFILKLÄDER

På samma sätt som produktmedia representerar din organisations värderingar gör även kläderna det. Ibland är t-shirts med tryck lämpliga, i andra sammanhang är en vit skjorta med en diskret broderad manschett ett bättre val.

Oavsett vilka behov du har hittar vi en lösning som ligger i linje med din övriga kommunikation och förstärker dina medarbetares budskap i det personliga mötet med kunder och omvärld.

MÄSSTMATERIAL

Syns du inte, finns du inte.
Sätt ditt budskap och din logotyp på en vepa, roll up, banderoll eller varför inte på en flagga. Ska du ha en kundaktivitet, ställa ut på mässa, sponsra ett event eller för första gången berätta att ni finns? Oavsett var och hur du vill synas vägleder vi dig. Vi vet vikten av att synas på rätt sätt och på rätt ställen. Vi känner också väl till vilka fallgropar som finns och fördelar och nackdelar med olika material.

Tillsammans tar vi fram det som är bäst för dig. Olsson & Co gör det enkelt att beställa expomaterial.

IN YOUR HOUSE

IN YOUR HOUSE är vår kreativa avdelning där vi kan hjälpa dig hela vägen – från idé till färdig produkt. Man kan säga att vi agerar som en extern inhousebyrå åt ert företag. Hur ser er situation ut? Ni kanske precis startat upp och vill ha hjälp från början med logotyp och grafiskt manér. Eller så har ni redan en logotyp och grafisk manual och vill ha en partner för produktion. Vår tjänst är dynamisk och formbar för just era behov.

Klicka här för att läsa mer om In Your House